Retrofietser leverancier SOLO Fietskleding

Artikel 1 van 2 Volgende

Solo fietskleding (solo wielershirts)
Retrofietser is leverancier geworden van het prachtige merk SOLO. Ze zijn trots dat SOLO het assortiment van retrofietser gaat versterken. Maar wie is Solo en wat maken ze nu eigenlijk?

Solo is opgericht in 2005  vanuit de wens om  verandering aan te brengen in de wielerkleding van nu en de liefde voor retro wielerkleding uit de jaren 50 – 70. Solo maakt prachtige retro wielerkleding met authentieke retro details. De kleding van Solo is perfect afgewerkt en schitterend om te zien en heerlijk om in te rijden. De liefde voor het fietsen spat er vanaf.

De kleding is geïnspireerd op grote coureurs, grote rondes en de wielercultuur van weleer. De missie van het Nieuw Zeelandse merk is vanaf dag 1 helder: De mooiste wielerkleding maken die er bestaat.

De designers van het kledingmerk Solo worden geïnspireerd door de klassieke wielershirts uit de jaren 50, 60 en 70. Zij ontwerpen en produceren prachtige maar bovenal functionele fietskleding waarin je positief opvalt in het wielerpeloton en waar je je ook nog erg prettig in voelt. Dit komt doordat Solo Merino wol verwerkt in hun kleding.

Elke Solo Classique trui heeft een retro stijl gecombineerd met een moderne stof. Een fantastische look en ook nog geweldig om te dragen. Met drie rugzakken.  De Solo shirts hebben een wollen boord en wollen mouwtjes en hebben daardoor de echte retro look.

Wil je meer weten en zien van SOLO. Bezoek dan  de retro webwinkel.Www.retrofietser.nl

© 2012 - 2023 Retrofietser.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel