Links

www.koerspetje.nl
Een koerspet / fietpet als fashion statement of een knipoog naar je helden van nu en toen. Maar het kan ook gebruikt worden om je stemming te uiten. De piek up positie is een instant 'hallo Life' ik ben hier. Halfstok suggereert een lichte humeurigheid, terwijl full -down suggereert 'nu even niet'. De koerspet is niet alleen functioneel maar ook heerlijk als casual headwear te dragen. 

Koerspetje.nl de ideale aanvulling op de garderobe van goedgeklede wielrenners, liefhebbers en casual trendsetters. Koerspetje heeft een flitsend assortiment koerspetjes / wielrenpetjes. Niet alleen maar de retro wielerpetjes (retro wielrenpet, retro koerspet) maar ook casual fietspetjes. Om je outfit helemaal compleet te maken kan je onder specials & more heerlijke handschoenen, musette & bags vinden. Fiets helemaal in stijl met koerspetje.nl. 

 www.fietsverzekering.nl
Het kan altijd gebeuren, je fiets begeeft het. De ene keer is het dat vervelend stukje glas in je voorwiel. Weer een andere keer vind je alleen je kettingslot nog terug. Een fiets kan voor van alles gebruikt worden. Om snel even naar het centrum te gaan om te winkelen of wat boodschappen te doen. Maar het kan ook goed gebruikt worden voor woon- werkverkeer. Helaas kan je altijd pech krijgen met je fiets. En je moet er al helemaal niet aan willen denken dat je fiets gestolen wordt.

De fietsverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig met de fiets onderweg bent.

 

© 2012 - 2024 Retrofietser.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel