Links

www.koerspetje.nl
Een koerspet / fietpet als fashion statement of een knipoog naar je helden van nu en toen. Maar het kan ook gebruikt worden om je stemming te uiten. De piek up positie is een instant 'hallo Life' ik ben hier. Halfstok suggereert een lichte humeurigheid, terwijl full -down suggereert 'nu even niet'. De koerspet is niet alleen functioneel maar ook heerlijk als casual headwear te dragen. 

Koerspetje.nl de ideale aanvulling op de garderobe van goedgeklede wielrenners, liefhebbers en casual trendsetters. Koerspetje heeft een flitsend assortiment koerspetjes / wielrenpetjes. Niet alleen maar de retro wielerpetjes (retro wielrenpet, retro koerspet) maar ook casual fietspetjes. Om je outfit helemaal compleet te maken kan je onder specials & more heerlijke handschoenen, musette & bags vinden. Fiets helemaal in stijl met koerspetje.nl. 

www.singlespeedbike.nl
Hier kan je terecht om je fixed gear fiets en onderdelen te kopen. Zeker deze webshop bezoeken als je nog niet zo’n geweldige bike hebt. Je kunt je fixed gear bike online bestellen met de allerleukste fietsonderdelen. Wat dacht je van een hippe 6KU, State Bicycle of Pepita bike met felgekleurde pedalen en aparte wielen met een flip fop systeem? In deze webshop tref je ook een ruime keuze van fiets parts om je fixed gear project een actuele look te geven. Veel single speedbike genot!www.fietsverzekering.nl
Het kan altijd gebeuren, je fiets begeeft het. De ene keer is het dat vervelend stukje glas in je voorwiel. Weer een andere keer vind je alleen je kettingslot nog terug. Een fiets kan voor van alles gebruikt worden. Om snel even naar het centrum te gaan om te winkelen of wat boodschappen te doen. Maar het kan ook goed gebruikt worden voor woon- werkverkeer. Helaas kan je altijd pech krijgen met je fiets. En je moet er al helemaal niet aan willen denken dat je fiets gestolen wordt.

De fietsverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig met de fiets onderweg bent.

http://retro.startpagina.nl
Deze website geeft een overzicht van onderwerpen die met retro geralateerd zijn. Je kan er veel thema's terugvinden van vervlogen tijden (retro interieur, retro speelgoed, retro vervoermiddelen, ...). De tijd van toen komt hier weer tot leven. Velen onder ons willen de nostalgie, retro en retrolifestyle terug opzoeken en beleven. Deze website zal je niet teleurstellen!

 

 

                                                  

© 2012 - 2020 Retrofietser.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel